GoService.dk
4.99out of 5
(256 Bedømmelser)
 • 44 Opgaver i alt
 • 58 Afsluttede opgaver
 • 256 Bedømmelser
About GoService.dk
GoService er et professionelt servicevirksomhed, som står for udførelse af serviceopgaver indenfor en bred vifte af kategorier; herunder flytning og alt hvad der høre til i kategorien.
Where is GoService.dk
GoService.dk Bedømmelser(256)   Skrive en anmeldelse

 • Charlotte Bylov Andersen
  "To virkelige flittige og stærke flyttemænd,hvis navne jeg simpelthen ikke vil prøve at stave til, knoklede for mig idag. En positiv oplevelse på alle måder. Kæmpe tak."
 • Lisbeth Mehlbye Eksterne anmeldelser
  "Vi fik en fantastisk servic og meget professionelt udført. På trods af, at deres ene bil brød sammen om morgenen, og kom 1/2 timer for sent, så stiller de med 2 biler i stedet og 4 mand. Højt humør og en rigtig god flytteoplevelse. Tak for det!"
 • Johannes Ottesen Eksterne anmeldelser
  "Jeg fik hurtigt afklaret hvad jeg havde brug for i forbindelse med min flytning, som jeg skulle have hjælp til på meget kort varsel."
 • Catherine Vi Clausen Eksterne anmeldelser
  "Nemt at tage kontakt til virksomheden. God kommunikation. Holder aftalen. Kan anbefales."
 • Mads Rasmussen Eksterne anmeldelser
  "Jeg havde en god oplevelse med at flytte med GoService. Flyttemændene var varsomme med mine ting, og yderst professionelle. Det hele forløb hurtigt og problemfrit. Vil helt klart anbefale dem til alle jeg kender."
 • Mads Rasmussen Eksterne anmeldelser
  "Jeg havde en god oplevelse med at flytte med GoService. Flyttemændene var varsomme med mine ting, og yderst professionelle. Det hele forløb hurtigt og problemfrit. Vil helt klart anbefale dem til alle jeg kender."
 • Anastazia Mirpasi Eksterne anmeldelser
  "Jeg havde det bedste flytteoplevelse jeg nogensinde har haft. Fantastisk dygtige, høflige og flittige folk. Og fantastiske priser som jeg aldrig har set hos nogen andre flyttevirksomheder. Tak for denne gang GoService. I hører fra mig igen og jeg skal nok sørge for at ordet om jeres gode service bliver delt i mit netværk. Mvh Anastazia"
 • Hanne Moestrup Eksterne anmeldelser
  "To engelsktalende herrer med totalt effektiv samarbejde flyttede for os. De var arbejdsomme og hurtige og effektive. Godt team - fås ikke bedre."
 • Thomas Funch Eksterne anmeldelser
  "GoService bød ind med en god pris på vores flytning fra København til Aalborg en tidlig mandag morgen. Vi endte med at have lidt mere at flytte end forventet, men det blev taget med aet smil og alting blev behandlet og pakket forsvarligt. Jeg tilbragte hele turen i bilen med chaufføren, der var i godt humør og meget venlig. Det blev til en hyggelig roadtrip og en effektiv flytning til en fordelagtig pris. Jeg vil anbefale alle at bruge GoService, og vender tilbage dertil ved min næste flytning."
 • Bente Arberg Eksterne anmeldelser
  "Ben til mit Piet Hein bord blev glemt og jeg opdagede det først 5 måneder senere fordi det blev kørt til opmagasinering. Da jeg opdagede det ringede jeg til GO Service og Eddie gik straks i gang med at lede. Ben blev fundet og Eddie kom personligt og afleverede dem på min adresse i Nivå samme aften. Det er super service og jeg siger så mange mange tak!"
 • Dan Rasmussen Eksterne anmeldelser
  "Vi skulle flytte fra Kolding til Aarhus, hvor vi fik et godt tilbud fra GoService og accepterede det billige pris. Det vidste sig, at vi havde misinformerede firmaet omkring vores størrelse af flytning, hvor vi f.eks. havde glemt at fortælle at flytningen inkluderede et klaver og en garage fyldt med kasser. Da flyttefolkene kom, tog de overraskelsen meget pænt og vi blev enige om en ny og passende pris. Flyttefolkene arbejdede flittigt hele dagen og fik vores flytning overstået med stor professionalisme."
 • Anne Juncher Eksterne anmeldelser
  "Vi har boet i det gamle hus i 20 år og var ikke rigtig vant til at flytte. Derfor bad jeg flere firmaer om tilbud på vores flytning incl. nedpakning. Jeg fik en ung rar mand fra flyttefirmaet GO SERVICE på besøg, for at besigtige vores indbo. Straks dagen fik jeg et tilbud, som var meget konkurrencedygtig i forhold til andre tilbud jeg havde fået. Den stor dag startede med, at 3 venlige unge mænd kom med mange flyttekasser, garderobekasse og alt tilbehør til nedpakning og flytning af vores indbo. De brugte nogle timer på at pakke vores 5 værelses hus ned og resten af dagen på at flytte dem. Alt i alt blev flyttedagen en eventyrlig dag med fantastiske mennesker. Jeg havde sørget for mad og drikke til disse unge mænd, som de var meget taknemlige over. Efter flytningen var overstået bad de mig om at give dem en anmeldelse herinde, som jeg jo ville gør med glæde. Venlig hilsen Anne"
 • Anders Nielsen Eksterne anmeldelser
  "GoService flyttede for mig. Det hele var bare spot on fra kundeservice til selve flytningen. Jeg skulle have mine ting flyttet og opbevaret da jeg skal til USA i et år, så jeg sendte en forespørgsel til Flyttepris.dk for at finde den bedste pris da jeg ikke orker at skulle kontakte firma til firma, så det ville jeg hellere lade en tredjepart om at gøre for mig. GoService kom med det bedste tilbud, så her valgte jeg at slå til. Kundeservice var fornemt, her var Jonas klar til at hjælpe mig hver gang jeg havde et spørgsmål. Selve flytningen gik helt fornemt, flyttemændene var yderst ansvarlige overfor mine ting og deres omgivelser. De blev pakket godt og grundigt ind i bilen så de var sikre under turen. Desuden var de meget flinke og rare. Mine egendele blev opmagasineret på deres kontorlager til en fabelagtig pris. Jeg er meget tilfreds. Jeg er glad for at jeg intet har at bekymre mig om når jeg er tilbage fra USA, for GoService passer godt på mine ting, og det er helt sikkert dem der skal stå for flytningen af mine egendele tilbage til min lejlighed. Tusind tak!"
 • "Jeg brugte for nyligt GoService.dk da jeg skulle flytte. De var hurtige, effektive og super flinke. Jeg kan varmt anbefale dem."
 • Pernille Nielsen Eksterne anmeldelser
  "Brugte GoService til flytning og det var en rigtig god oplevelse. 2 flinke fyre der var meget effektive og hjælpsomme."
 • "Flytningen gik fremragende. Fantastisk service."
 • Jørgen Ficher Karlsen Eksterne anmeldelser
  "Goservice drengene kom til tiden og flyttede vores indbo meget effektivt og hurtigt. De flyttede vores indbo fra et stort 5-værelses hus uden at holde en eneste pause. Det kalder jeg arbejdsentusiasme. De kan deres kram!"
 • Torben Kloster Eksterne anmeldelser
  "Man skal lige være opmærksom på, at GO Service har en buffer på to timer i forhold til fremmøde - det blev jeg ikke oplyst om i første omgang, men fik at vide, at det er standard hos dem. Selve opgaven blev udført fuldstændig upåklageligt af to meget kompetente flyttemænd, der overholdt alle aftaler."
 • "Jeg havde virkelig brug for en flytteforretnin der var ekstra behjælpelig op til flyttedagen, og har ikke fået andet end venlig hjælp og gode råd fra kontorpersonalet allerede dagene før den stor flyttedag. Da den stor flyttedag endelig kom, kom Flyttefolkene (3 stærke unge mænd) med smil på læberne og positive attitude. De tog de mange tunge flyttekasser ned først og pakkede dem pænt i flyttebilen efterfulgt af "almindelige" møbler og derefterde skrøbelige og sarte. De dækkede alle mine møbler med tæpper og bandt dem fast, så her følte jeg mig meget tryg og vidste så at der er 110% styre på det. Jeg har brugte andre flyttefirmaer før, men har ikke oplevet et med så god en service som Goservice. Kan kun anbefale Goservice til alle dem der har brug for hjælp til flytning af de bedste og sødeste flyttefolk. Tak drenge."
 • "Vi blev telefonisk orienteret om, at flyttefolkene var cirka en halv time sent på den ift. vores "starttid" (og ved bookingen var vi blevet informeret om, at de ville komme inden for to timer ift. denne tid). Engelsktalende flyttefolk, som var hurtige og grundige. Rigtig god pris."
 • Floyd Zulueta Eksterne anmeldelser
  "Vil helt klart anbefale go service. Flyttemændene var flinke, fleksible , hurtige og erfarene. Det bedste ved det hele var at vi ikke skulle bevæge en eneste finger :)"
 • "Jeg er sgu meget glad for at have hyret Goservice til min flytning. Kom indenfor den aftalte tid, prisen var god og servicen i top også passede de rigtig meget på vores habengut. En god skulderklap til gutterne fra firmaet herfra! - Familien Larsen"
 • Jeppe Bundgård Eksterne anmeldelser
  "Søndag aften fik jeg at vide at det oprindelige flyttefirma jeg havde hyret til at flytte for mig ikke kunne påtage sig opgaven alligevel. Jeg skulle flytte mandag så det kom virkelig som et chok for mig. Jeg oprettede en forespørgsel her på Flyttepris og havde regnet med at skulle betale meget mere end hvad jeg oprindeligt skulle betale. Heldigvis tog jeg fejl og det hele endte positivt alligevel. GoService var hurtige på tasterne og sendte mig det bedste tilbud. Jeg tog imod tilbuddet og de kunne heldigvis godt rykke ud til min flytning mandag formiddag. Nu er jeg her søvnløs, jeg SKULLE dog bare give dem denne anmeldelse for de fortjener det sgu! Jeg blev mødt af et serviceminded og imødekommende personale som var der til at hjælpe mig med min situation. Alle mine ting er stadig så gode som nye og jeg kan absolut ikke tænke på en eneste negativ tænk om dette firma. GoService står for at give dig en GOD SERVICE! Mange tak igen, nu bliver jeg altså nød til at få mig noget søvn! ???? Med venlig hilsen, Jeppe."
 • "Goservice er et godt flyttefirma. Jeg blev flyttet uden problemer fra Tåstrup til Amager. Et 3 værelseslejlighed fra anden sal til første klarede de på 4-5 timer, men det betød endelig ikke så meget for mig om hvor langt tid det ville tage da jeg havde fået samlet pris, men de klarede det alligevel meget hurtigt uden at holde pause. Thumbs up!"
 • "I moved from my apartment and had to find a reliable moving company who also would help me storing my stuff in a week, so i found GoService and got to meet very service minded people. Thus they moved for me two times. Both times I had very good exprience with them. They sent different teams for the movings, but both teames had the service mindedness in common. Thank you."
 • "Meget flinke og forsigtige og præcise"
 • Trine Pedersen Eksterne anmeldelser
  "Købte et værdibevis på groupon med to flyttemænd og en lille lastbil i to timer. Vi havde bestil dem til kl.08. Kl. 08.15 stod to engelsktalende flyttemænd klar til at slæbe ned. De var super effektive og rigtig flinke. Intet var for stort eller tungt for dem. Og de nærmest tog tingene ud af hænderne på os, så vi ikke selv skulle slæbe mere end højest nødvendigt. Hvis der skulle være en lille finger at sætte, så er det, at vores møbler ikke blev fastspændt i bilen og vores forholdsvis dyre spisebordsstole blev bare stablet, uden hensyntagen for ridser osv. Der skete dem heldigvis ikke noget. Ville bruge dem igen næste gang, hvis tilbudet dukkede op igen. Dog skal man lige være opmærksom på, at man ikke kan nå at flytte en hel lejlighed på 2 timer. Vi havde 84 kvm. på 2. sal og vi havde selv flyttet de fleste småting. Samt vi var tre der hjalp, derfor nåede vi det inden for de to timer."
 • Connie Sørensen Eksterne anmeldelser
  "GoService præsterede en super hurtig flytning, men kunne dog ønske, at bare en af flyttemændene kunne tale og forstå dansk."
 • Janni Axelsen Eksterne anmeldelser
  "Flinke fyre med god og hurtig service og de passede godt på tingene."
 • "Jeg er særdeles tilfreds med den service, jeg har fået fra GoService, som har løst tre forskellige opgaver i forbindelse med min flytning. Alt har fungeret meget fint og ganske som aftalt."
 • "Jeg er tilfreds med indsatsen - og især til prisen da. Alle involverede flyttemænd og salgspersoner har været servicemindede og flinke."
 • "amazing service5*"
 • "Go' service flyttede for mig i December og gjorde det fremragende. Intet var for stort og de holdt knap nogen pauser. De flyttede alt fra Hellerup til et hus I Roskilde på under 6 timer. De kom også med kasser som de hentede igen da jeg var færdig med at pakke ud. Alt dette til en god pris. Jeg vil ikke tøve med at anmelde dem her, eller til nogen af mine venner hvis de skal flytte. Vh Thomas"
 • "Utrolig vwnlig, effektiv, hurtig og påpasselig flytning af 2 servicemindede flyttemænd fra frederiksberg til frederiksværk."
 • "Billigste firma jeg kunne finde. Ingen problemer. De kom indenfor den aftalte tid, og var flinke og høflige samt hurtig og effektive."
 • Niels Jensen Eksterne anmeldelser
  "En god oplevelse, billig og pålidelig"
 • Anette Sørensen Eksterne anmeldelser
  "Effektive og dygtige flyttefolk!"
 • Birte Jensen Eksterne anmeldelser
  "Var meget søde og venlige, Ikke mindst var de meget hurtige og hjælpsomme."
 • "Firmaet flyttede for mig fra Midtjylland til Nordjylland på en meget professionel måde. Som sagt, rigtig god service."
 • "Det var en fornøjelse at blive flyttet af de dygtige drenge fra GoService.dk. Fantastisk stemning og meget arbejdssomme flyttefolk. Alt gik godt. Vi takker :-)"
 • "Kom til tiden, tog den tid det var skønnet til, og kostede det som var aftalt. Kun engelsktalende, men det er vel også ok her i 2016 ;)"
 • "Bestilte flytninger og en måneds opbevaring, det hele blev klaret af GoService. Flytning til opbevaring forløb meget tilfredsstillende og stemningen var i top. Flyttefolkene var effektive og dygtige, samtidig med at de bevarede smilet selvom vejret var rigtig dårlig. Flytning fra deres opbevaring til vores nye hjem forløb sig endnu mere fantastisk, da de dukkede op indenfor det lovede tidsinterval. Fantastisk team!"
 • "Flinke, dygtige og arbejdsomme drenge.. Vi er fuldt tilfredse med firmaet :)"
 • "Jeg havde købt et værdibevis til flyttehjælp og var lidt i tvivl om hvad jeg kunne forvente for den sparsomme sum det kostede. Heldigvis viste flyttefolkene sig at være yderst kompetente, fleksible og flinke tilmed, så jeg har kun gode ting at sige om dem."
 • Mads Bak Damgård Eksterne anmeldelser
  "Havde en hastesag, så jeg sendte en flytteforespørgsel på Flyttepris.dk. GoService kom med det bedste tilbud og de havde gode anmeldelser så jeg valgte at hyre dem til at flytte for mig. Heldigvis var de ret fleksible og kunne rykke ud relativt tidligt. Kundeservice var tip top, ikke noget der. Jeg blev mødt af to smilende friske fyre som var klar til at give mig en god service. Heller ingen problemer her. Man kunne nemt se at de prøvede deres bedste og var forsigtige med mine relativt dyre møbler. Det var jeg glad for. Der er hverken skader i fraflytningsboligen eller tilflytningsboligen efter flytningen. Alle møblerne, og selv flyttekasserne var pletfrie. Meget anderledes oplevelse end de oplevelser jeg har haft med andre flyttefirmaer. Jeg har flyttet et par gange over mit liv, så jeg har prøvet lidt af hvert. Det her er uden tvivl det bedste firma jeg har benyttet mig af til min flytning. Til konklusion, så var det en billig flytning, service i top og jeg er fuld tilfreds. Servicefirmaer lever af tilfredse kunder, og jeg er en af dem. I kan tro på at jeg er en tilbagevendende kunde, uden tvivl."
 • Knud Sørensen Eksterne anmeldelser
  "To mand i 2 timer til de tunge ting. Flinke personer og hurtige og omhyggelige. Tak for det. Kan anbefales"
 • Britt Kønig Eksterne anmeldelser
  "Ud over at være det billigste tilbud jeg fik (ud af fire) , var det også de sødeste og mest hjælpsomme unge mennesker som flyttede for mig. De kom godt nok i en ikke særlig stor flyttebil, men sagde med det samme, ingen problemer, vi kører bare to gange... For samme pris. Det blev til tre gange, men stadig til samme pris, og selv efter en lang dag, med hårdt arbejde og tre kørsler København-Holbæk, var der lutter smil og og fremragende service. Kan absolut anbefale alle at bruge dette firma til deres flytning."
 • "Effektive og flinke flotte folk. Gjorde deres arbejde grundigt og passede godt på tingende. Var meget hjælpsomme med at få tingende på plads."
 • Lenn Nielsen Eksterne anmeldelser
  "Nemt at beregne sin pris online. Klare aftaler mht. pris, tidspunkt og tidsforbrug. De to små minus'er var, at der gik ekstremt lang tid, før ordren blev bekræftet - dog med en meget stor undskyldning herfor. Den anden ting var de to flyttemænd, der virkelig ikke talte et eneste ord dansk og ret dårligt engelsk. Vi fik dog kommunikeret de væsentligt ting og deres effektivitet kunne vi ikke sætte en finger på..! Alt i alt - ikke top karakter - nogle store stjerner til Goservice.dk"
 • pernille Jacobsen Eksterne anmeldelser
  "Jeg har lige haft en flytning, af indboet i et halv hus. Og det var en særdels effektiv flytning som Goservice-flytte folk foretog for mig. Fast pris, effektive, venlige og absolut noget som jeg vil anbefale andre. Og så var det til en flytning hvor der var sammenhlæng mellem pris og ydelse. Absolut tilfreds."
 • Jesper Hugger Eksterne anmeldelser
  "Vi har haft fornøjelsen af at hyre goservice.dk til flytning fra en lejlighed på 4. sal og til et rækkehus i to etager, samt efterfølgende slutrengøring af lejligheden. Det hele blev afviklet lige efter planen. Fra morgenstunden mødte der tre friske medarbejdere op. De ydede dagen igennem en fremragende service. Vi har ikke registret skader på noget af vores inventar og ved flyttesyn i lejligheden var udlejer, i lighed med os, meget tilfreds med rengøringen. De tre gutter knoklede hele dagen. Eneste bemærkning fra vores side er, at rengøringen kan udføres mere effektivt, hvis de er en smule bedre forberedt, eksempelvis ved at medbringe det rette udstyr. Vi forsøgte at guide dem lidt i forhold til rengøring, men kommunikationen foregik på et forenklet engelsk. Disse kommunikative vanskeligheder blev taget med et smil, og vi fik indtryk af, at de virkelig ønskede at lære de danske betegnelser. Vi har haft en helt igennem god oplevelse og der skal gå stor ros og de varmeste anbefalinger videre herfra."
 • "I forbindelse med vores flytning fra Aarhus til Nyborg, bød flytteforretningen goservice med det bedste tilbud og var ganske fleksibel med vores forvirringer omkring flyttedatoen. Vi fik leveret flyttekasser i tide og havde dermed god tid til at pakke. De var gode til at vejlede os omkring nedpakning af vores indbo og hjalp os generealt med de mange spørgsmål vi havde. På selve flyttedagen var to dygtige flyttemænd mødt op indenfor den tidsinterval de havde lovet os og pakkede bilen pænt og skånsomt. Selve tømningen af bilen gik også ganske glimrende. Det blev til to ture, men da vi havde fået et samlet tilbud på hele flytningen, skulle der ikke ekstra beregning for anden tur. Det er super skønt at være i så trygge hænder når man skal flytte :-)"
 • "Det var en stor fornøjelse at flytte med dem fra København til Helsingør. Vi fandt frem til flyttefirmaet gennem anbefaling af nogle venner som havde flyttet med dem. Det var en god oplevelse fra den første opringning til den sidste øjeblik hvor flytningen var overstået. Vi fik for det første en god pris, de kom til den aftalte tid. Til selve flytningen var de dygtige, effektive og pålidelige. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen og anbefale dem til alle."
 • "Jeg fik hentet flere tilbud på internettet. En af dem der gav et godt tilbud var goservice flyttefirma. Jeg valgte firmaet for den venlige betjening over mail og telefonen. Der mødte to friske fyre op, hvoraf en talte dansk og en anden engelsk. Super søde, friske og meget effektive. Huset blev hurtigt, men omhyggeligt pakket i bilen. På den nye adresse tømte de bilen og satte tingene på deres nye plads, præcis som vi bad dem om. Alt vel overstået og alle vores bekymringer om en stresset "flyttesituation" var fjernet. Jeg takker dem for en god betjening og GO service."
 • "Jeg vil kraftigt anbefale andre til at benytte GoService til deres flytninger. De 3 flyttegutter der kom til vores flytning var dygtige, venlige og knoklede til flytningen var overstået. I løbet af få timer, havde de tømt vores lejlighed på 3. sal, og så var de kørende til det nye hus. Pålæsning tog lidt længere tid, da det jo var fra 3. sal, men aflæsning gik lyn hurtigt. Alt i alt gik det rigtig hurtigt med hele flytningen, hvilket jeg troede ville tage hele dagen, så jeg havde planlagt udpakningen til først dagen efter. Takket være drengene fra GoService og administrationen der sendte 3 istedet for 2 flyttefolk, kunne jeg gå i gang med udpakningen samme dag. Tusinde tak for en god service GoService!"
 • "God kommunikation med folk der stod for bestillingen til at starte med. Herefter til selve flytningen kom der de mest arbejdsomme flyttefolk man kunne forestille sig. Flytningen var overstået i løbet af no time, alt imens der blev passet på vores ting. Rigtig godt gået af hele teamet bag firmaet..."
 • "Vi havde fornøjelsen af at flytte med kompetente flyttefolk fra GoService.dk fra vores en lidt for lille lejlighed på 2 værelser, dog med alt for mange møbler. De kom til vores overraskelse med en flyttelift, hvilket jo vi ikke havde aftalt at de skulle, men forklaringen var at vi boede på 4 sal og det er noget de normalt gør HELT UDEN EKSTRA BEREGNING!!!! Det er altså GO' service :D... Tak for en fed flytteoplevelse... Helt klart anbefalelsesværdigt flyttefirma!"
 • Lars Uglebjerg Olsen Eksterne anmeldelser
  "Alt i alt en meget god oplevelse. Ligefra tilbudsgivningen, som var meget udførlig og tillidsvækkende, til selve flytningen, som blev udført af nogle meget arbejdsomme og venlige flyttemænd i fuld overensstemmelse med aftalen. Jeg havde en aftale med prisloft, og flyttemændene var så effektive, at jeg slet ikke kom i nærheden af dette prisloft. Derfor valgte jeg at give dem lidt drikkepenge for deres gode arbejde. Jeg har ikke en finger at sætte på noget og kan kun give mine allerfineste anbefalinger. Den eneste skønhedsplet, jeg oplevede, men som jeg ikke vil lade skygge for den samlede gode oplevelse, er, at det undervejs i forløbet nogle gange kunne være svært at komme i kontakt på mailen med administrationen. Dette til trods oplevede jeg også kun venlighed og imødekommenhed derfra, når de fulgte op via telefonen i forbindelse med leveringen og afhentningen af flyttekasserne. Jeg vil derfor trygt anvende Goservice en anden gang og anbefale andre det samme."
 • "Jeg flyttede i starten af august. De var super søde, hurtige og alt gik som det skulle, da jeg skulle flytte fra Sjælland til Jylland. Jeg vil klart bruge jer igen. Selv de ting der hørte til badeværelset blive stillet derud.. Meget sød tanke :-) Mange tak Malene"
 • "Min kæreste og jeg flyttede i juli fra en 2 værelses lejlighed på 3 sal til en 3 værelses på 3. sal og drengene fra GoService.dk gjorde det til en glædelig solskindsdag. Ikke fordi de tryllede solen frem (den var der i forvejen), men glæden var ikke en garanti, først og fremmest netop pga. varmen for flytningen gjaldt etagelejligheder i begge ender, så en stressende flytning var helt sikkert forventet. Også fordi vi syntes det ville blive rigtig hårdt og dyrt at flytte fra etagelejligheder med smal gang. Først og fremmest følte vi os trygge ved, at goservice havde givet et samlet tilbud for hele flytningen. Men selve flytningen foregik også meget professionelt og lige til. Det gjorde det ekstra godt, da de var dukket op med en flyttelift, selvom det ikke medgik i ordren, men det er åbenbart noget "helt almindeligt", at de bare kommer med deres flyttelift til flytninger fra etagelejligheder...... DÈT er god go´ service :-) Konklusion.. KAN VARMT ANBEFALES!!!"
 • "De er meget professionelle og søde flyttefolk. Flytningen foregår nænsomt, effektivt og hurtigt. Kan varmt anbefale goservice til jeres flytning."
 • "Det fungerede sgu meget godt med de stærke fyre der flyttede for os. Stærke. Men venlige og professionelle...."
 • Peter Daniels Eksterne anmeldelser
  "Flyttemændene var meget flittige og hjælpsomme. De kom til tiden, dermed blev flytningen gennemført til den aftalte tid og flyttemændene var rolige og professionelle. Jeg vil gerne på vegne alle flyttefolk give et godt råd til andre, der skal flytte: husk ikke at undervurdere, hvor meget I har. Vi havde først beskrevet vores møbelmængde, som normalt, men vi var i tvivl om det skulle beskrives som "tæt-møbleret", men det vidste sig at det var langt fra. På selve flyttedagen kunne vi godt selv se, at det ikke helt var fair for flyttefirmaet og bad om, at give os en ny pris, som faktisk kunne svare sig for begge parter. De var så søde at tilbyde at flytte til prisen for normalt-møbleret, men vi insisterede og betalte 20% mere end prisen for en normalt-møbleret lejlighed af vores størrelse. Dermed tilbød de at samle vores skab, hvilket jo er ganske fantastisk service. Tak for den ekstra indsats."
 • "Vi har en super oplevelse med GoService flyttefirma. De passede enormt meget på vores ting, var effektive og venlige. Administrationen var dygtige til at kommunikere og meget omsorgsfulde og forstående overfor os der var lidt paranoide med vores flyttesituation ????"
 • "Vi havde en helt fantastisk oplevelse, allerede da vi fik kontakt til sælgeren og dermed administrationen fik vi en fornemmelse ved at vi ville være i trygge hænder mht. vores flytning. Flyttefyrene var flinke og imødekommende og var bestemt ikke bange for at tage fat samtidig med at de var yderst omhyggelige med vores indbo."
 • Marjam Hamidi Eksterne anmeldelser
  "God administration god kommunikation super dygtige flytte folk"
 • "Goservice flyttede vores lille kontor og de var så søde og hjælpsomme og vi fik flyttet alle vores ting uden problemer med god fleksibilitet fra de to flyttemænd."
 • Merete Allerup Eksterne anmeldelser
  "3 venlige og meget effektive flyttemænd flyttede alle mine ting fra en 4 værelsers på Nørrebro til hus i Høsterkøb på en formiddag. Alt fuldstændig intakt!! Og det til en rigtig fornuftig pris. Jeg vil klart anbefale at vælge GoService! Venlig hilsen Merete"
 • Birthe Bjørnskov Eksterne anmeldelser
  "GoService.dk har netop flyttet for os. 130 kasser med bøger, møbler og en masse andet indbo. Hele flytningen gik smertefrit og billigt, og flyttefirmaet og -folkene var meget servicemindede. Især tak til Mustafa, Loredan og Habib, som sled med alt vores bohave og var både hurtige og omhyggelige. Firmaet lever helt op til navnet 'GoService', og vi vil bestemt anbefale det til andre, der skal flytte."
 • "Flyttemændene var meget arbejdsomme og knoklede hårdt fra start til slut. De var meget servicemindet og havde styre på at give god service og flytte på en professionel måde. Prisen var rigtig god. Alt i alt lever de op til navnet og mottoet med at de giver go' service og giver den bedste pris."
 • "Med en uges varsel havde Goservice arrangeret flytning. Punktlig, glade og koordineret flyttefolk. Kan varmt anbefale dem."
 • "Meget tilfreds. Alt gik efter planen og flyttefolk var søde, hjælpsomme og effektive, så flytningen var hurtigt overstået og alt nåedet sikkert frem. De bedste anbefalinger herfra :o) Mvh Rikke T"
 • Rune Christiansen Eksterne anmeldelser
  "Har brugt Go service tre gange, senest i juni i år, og hver gang har jeg fået go service for pengene. Go service har hjulpet mig med en almindelig flytning og har desuden transporteret en tung stål køkkenbordsplade og sågar flyttet en havepavillon for mig. De er venlige, pålidelige og stærke! Rune Christiansen , Gentofte."
 • "GoService overholder hvad de lover. Der kom tre medarbejdere for at flytte mine ting. De var alle venlige, service mindede og meget dygtige. De passede vældig godt på mine ting, samtidig med at de udnyttede pladsen i bilen 100% så alle mine ting kunne være der. I forhold til hvor nemt det gik at flytte, er prisen yderst rimelig! Jeg kan også anbefale at bestille flyttekasser fra GoService. De leverer kasser ud mod betaling for transport og depositum for kasserne. Det er gode stærke kasser og man får pengene for kasserne tilbage, når de er tømt. GoService har mine aller varmeste anbefalinger."
 • "Firmaet lever op til deres navn og leverer et fremragende service. Pålidelige servicemænd, der gør ekstra indsats for at man som kunde bliver glad og føler sig tryg."
 • "Vi skulle flytte fra Glostrup til Holbæk. Dagen før flytningen ringede Jacob fra GoService og foreslog at vi startede en time før, da de så kunne være fem mand i stedet for de aftalte tre. Det var bare fantastisk. Jeg kan rose hele teamet, i begge ender. De arbejde påpasseligt, hurtigt og effektivt. Alle mine anbefalinger går til GoService"
 • "Jeg er helt igennem meget tilfreds med arbejdet, kommunikationen og prisen. Flyttemændene var gode til at styre processen med mine mange hjælpere. Tak for det gode samarbejde."
 • "Vi skulle flytte fra et stort hus, men det var en meget omhyggelig og hurtig flytning, og møbler og flyttekasser blev sat på de planlagte steder. Der kom to flyttehold i stedet for det aftalte som var et flyttehold, hvilket var til min store positive overraskelse. Firmaet kan kraftigt anbefales til andre."
 • Flemming Bøchmann Andersen Eksterne anmeldelser
  "Hej GoService Håber min tilbagemelding er slået igennem både hos jer og hos Trustpilot. Jeg er i tvivl. Jeg vil bare sige : Fem minutter før aftalt tid dukkede Rohan, Khalid, Sorin og Mustafa op. På ingen tid var alt båret ned op pakket i bilen. Efter fem timer var alt klaret. De fire seje fyre besad alle den gode evne at levere det der er lovet - krydret med det efterhånden sjældne krydderi SERVICE. Tak!!!!! Kh Flemming Bøchmann Andersen Bellmansgade 21"
 • "GoSetvice var det perfekte flyttefirma for os i forbindelse med vores flytning. Professionelle flyttefolk kom til tiden og udførte opgaven med omhu og professionalitet. Alt forløb sig snildt. Der var ikke en finger at sætte på. Vi takker for en god service."
 • "Vi kan klart anbefale Goservice flyttefirma, da de med utrolig god hjælp og stor venlighed og arbejdsomhed flyttede alle vores ejendele inkl. vores klaver på ca. 300 kg.. Vi flyttede fra 4. sal, så de kom med en "flytterobot" for at flytte vores klaver, hvilket var fantastisk professionelt, som jeg ikke havde oplevet før. Der skal også lige peges på at Goservice kom med den bedste pris, hvilket faktisk gjorde os nervøse, da vi tvivlede på at få en professionel service til den pris. Men forklaringen lå i at de havde alle redskaber som andre firmaer ikke har, og dermed kan gør det billigere end de andre. Det fandt vi ud af var ganske sandt :)"
 • "Alt gik superfint og vi er supertilfredse. Fin administration. Drengene var flittige og meget påpasselige med vores ting."
 • Vibeke Holme Jensen Eksterne anmeldelser
  "Flyttefirmaet GOSERVICE lever til fulde op til sit navn. Både ved levering af kasser, selve flytningen og afhentning af de tømte kasser mødte jeg stor venlighed . Alle tider og aftaler blev overholdt. Jeg var imponeret over, at der var 4 mand de første timer og senere 2 til at afslutte flytningen , der varede 7 timer. Tak for venlighed, humor og stærke arme."
 • Christian McKinney Møller Eksterne anmeldelser
  "Hurtigt og præcist"
 • Anna Regeur, Charlottenlund Eksterne anmeldelser
  "Jeg er meget tilfreds med flyttefirmaet Go-Service. De kom med to biler og fem mænd og fik flyttet alle vores mange ting i løbet af ca 5 timer. Alt gik perfekt og vi var meget lettede. Tak til hele teamet - I er bare professionelle! Mvh Anna"
 • "God service, hurtige og effektive flyttemænd (intet gik i stykker)"
 • "Meget søde og Pålidelige flyttefolk. Vi blev flyttet problemfrit og der blev passet på vores ting. Som navnet siger, blev der ydet god service."
 • "3 friske drenge dukkede op lidt før tid. Det var dejligt, da vi selv var allerede klare før tid. Vores flytning var ikke helt så almindelig, da der jo er lang afstand mellem Sjælland og Nordjylland. Det hjalp ikke på det, a vi skulle flytte fra 3. sal til 2. På Sjælland ko firmaet med flyttelift, hvilket gjorde arbejdet nemmere. Men flyttelifen kunne de helt forståeligt nok ikke tage med til Nordjylland, så her skulle drengene op og ned ad trapperne med alle genstande. De tog de helt pænt og ed et smil, og hold da op hvor de knoklede. Jeg vil varmt anbefale GoService til alle jeg høre der skal hyre et godt flyttefirmaet. Med venlig hilsen en meget tilfreds kunde!"
 • Amalie Dalgaard Eksterne anmeldelser
  "To professionelle flyttemænd flyttede alle mine ting på under to timer, og de passede godt på tingene. Super god service og de tilbød endda at skille min seng ad for mig :-) (Rohan og Kiramat)"
 • Anne-Mette Dalgaard Eksterne anmeldelser
  "Jeg er yderst tilfreds med flyttefolkenes håndtering af min flytning. De ringede og fortalte at de var på vej. De mødte til tiden, de var venlige og imødekommende og de arbejdede hurtigt."
 • "De gav et godt tilbud på en forespørgsel jeg sendte på nettet. Selvom det ikke var specificeret i tilbuddet kom de med en flyttelift fordi vi flyttede fra 3. sal. Der var 3 flyttemænd indklusiv den der betjente liften. De pakkede hurtig flyttebilen og kørte den frem til vores nye adresse og med samme effektivitet tømte bilen. Meget tilfredstillende service og virkelig nogle søde flyttefolk. Vil absolut anbefale dem igen og kan selvfølgelig anbefale dem til andre. Kh. F"
 • "Jeg var rigtig glad for at få hjælp til min flytning af Goservice. Der kom to flyttemænd til tiden, de var venlige og professionelle og de passede rigtig godt på mine ting. Jeg vil med glæde booke flytning hos Goservice igen."
 • Frede Møller Eksterne anmeldelser
  "Jeg er simpelthen så taknemlig for at Goservice kunne hjælpe mig med min flytning med kort varsel. Virkelig det yderste af god service man kan få. Flinke flyttefolk og professionel flytning. Glædelig jul og godt nytår...."
 • "Vi havde 3 glade og hjælpsomme flyttemænd, flyttelift og en lastbil til ude at udføre vores flytning. De var yderst effektive og flyttede vores indbo fra 4. sal uden nogle store besværligheder. Det var faktisk hyggeligt og jeg vil bestemt anbefale jer. "
 • "Vi flyttede fra København til Odense i maj og opgaven blev udført af et fantastisk flyttehold. Alt gik efter vores forventning, helt fra bestillingen online til vores flytning var overstået. Vi vil helt sikkert anvende deres service igen hvis behovet skulle opstå."
 • "Vi flyttede sidste uge med Goservice flyttefirma på en søndag, og var rigtig heldige at det kunne lade sig gøres da det var absolut sidste dag at vi kunne flytte, ellers skulle vi måske betale for en måneds ekstra husleje. Flytningen blev bestilt om fredagen og udført om søndagen så godt som man kunne forestille sig."
 • Louise Kirkegaard Eksterne anmeldelser
  "Jeg har brugt GoService overto gange. Senest i forbindelse med en klaverflytning. De kom med en smart klaverrobot og flyttede vores klaver nemt og hurtigt. Deres flyttemænd er hurtige, flinke og forsigtige med de ting de flytter. Kan varmt anbefale GoService & co."
 • Kim Bundgaard Eksterne anmeldelser
  "Jeg kan på det varmeste anbefale GoService flyttefirma. Fra første gang jeg kontaktede kontoret var det venlige og servicemindede mennesker jeg fik kontakt til og fik en aftale med fast flyttepris på plads. Herefter blev vi mødt af venlige og servicemindede flyttemænd, som gjorde et fremragende stykke arbejde. De passede på vores ting, var effektive og det hele imens stemningen var god."
 • Charlotte Riis Eksterne anmeldelser
  "Det var en fornøjelse at bruge GoService flytteforrwtning. Alt gik som planlagt og jeg har været yders tilfreds med flytningen - meget professionelt og effektivt. Flytning kan være stressende, derfor var det for os en fornøjelse at have hyret dette firma. GoService får min varmeste anbefaling :)"
 • "Levering af flyttekasser til tiden! Til selve flytning kom de til tiden, var utrolig omhyggelige og hjælpsomme flyttefolk. De får største anbefaling!"
 • Magnus Rasmussen Eksterne anmeldelser
  "Skulle have flyttet en masse besværlige ting, hvor jeg skulle på flere forskellige stops undervejs. Dette var dog intet problem for min flyttemand Rohan, og arbejdet blev gjort med yderst professionelt! Kan trygt anbefale Goservice.dk til andre. Havde en rigtig god fornemmelse omkring ham jeg flyttede med, super cool person og ingen slinger i valsen. Thumbs up!"
 • Maria G. Ruano Eksterne anmeldelser
  "Vil gerne rose mine to flyttemænd for et fantastisk stykke arbejde. De havde virkeligt styr på det. Flytningen foregik hurtigt of effektivt. Meget imponerende!"
 • Anne Rosager Eksterne anmeldelser
  "De kom lidt for sent i forhold til aftalen, men undskyldte forsinkelsen inden de overhovedet præsenterede sig. Og derfra gik det super hurtigt og smertefrit. Alting kom ned i den rigtige rækkefølge og af på de rigtige steder (læsset skulle deles i to og til to forskellige adresser). Det kun den halve tid af, hvad jeg havde forventet. Kan bestemt anbefales."
 • "kan varmt anbefale firmaet, Kiramat og Mudsser var hurtige søde og hjælpsomme"
 • "VI flyttede over to omgange, og havde aftalt en fast pris på det hele med GoService. Selv om anden omgang endte med at blive en søndag, var der ingen ekstra gebyr og de kunne stille folk med få dages varsel. De var meget effektive og kom hver gang med to biler."
 • Elsebeth Kendix Eksterne anmeldelser
  "Super søde og meget hjælpsomme flyttemænd Mustafa og Florian, der fik tømt mig gamle lejlighed og kælder, og fik sat alt op i den nye lejlighed. De hjælp også med sortering af ting fra kælder, der blev smidt til renovering, så det var dejlig hjælp. Jeg kan kun anbefale GoService til andre."
 • Charlotte Nymand Eksterne anmeldelser
  "Først fik jeg levereret alle de mange flyttekasser jeg havde bestilt. Det gik super hurtigt, selvom det var 60 kasser til 4. sal. På flyttedagen fik jeg i god tid besked om at firmaet havde modtaget en sygemeldi ng , så de ville blive lidt forsinket. Men de kom og gik straks i gang -3 mand. Da alt var læsset på bilerne og kørt til den nye adresse, stødte yderligere 2 mænd til og alt blev båret ind hurtigt og effektivt. Super flinke og søde mennesker også selvom klokken var mange og dagen allerede havde været lang. Afhentning af flyttekasserne gik som smurt og afhente inde for den aftalte tid. Alle disse flyttefolk kan firmaet virkelig være stolte af. De måtte godt flytte for mig en anden gang. Positiv oplevelse."
 • "De var en time forsinket pga. trafik til Aalborg, jeg blev ringet op af administrationen og gjort bekendt med det, og derefter gik selve flytningen helt uden problemer! Jeg beder aldrig venner om at flytte for mig igen."
 • "Jeg fik flyttet med GoService d. 9/2. De dukkede op som aftalt, og efter de først havde brugt noget tid på at få den medbragte lift til at virke, var de meget effektive til at få tingene ned. Fremme ved destinationen var de meget hjælpsomme til at få placeret tingene hvor vi gerne ville have dem, og var omhyggelige med ikke at få slæbt sne ind på vores gulve. De tre gutter vil jeg varmt anbefale til andre der skal have flyttet! Grunden til at jeg trækker en stjerne ned, er at der på et tidspunkt dukkede en ekstra mand op som kostede rundt med de andre, og begyndte at kræve ekstra betaling fra mig. Han gad ikke at høre på at det var en fastprisaftale, og var ubehagelig og stod og råbte af mig. Det endte med at han måtte opgive, men den oplevelse ville jeg gerne have været foruden. Det havde i øvrigt været rart at vide på forhånd, at flyttemændene ikke talte dansk. Så havde vi sørget for at skrive på engelsk på mærkaterne på flyttekasserne. EDIT: Jeg vil lige tilføje at det tog goservice.dk 31 dage at refundere de kr. 1080 jeg betalte i depositum for flyttekasserne. Og det skete først efter at havde rykket dem 2 gange over mail og 1 gang over tlf."
 • "Tusind tak for en gnidningsfri flytning idag. Super seje gutter du har har sendt. Meget pålidelige,betænksomme, omhyggelige og Venlige, og ikke mindst kom de før tid, blev til de var færdig. Jeg kan klart anbefale GoService, for det er God Service Tak for hjælpen.. Mvh. Bjarne Rask Nielsenq"
 • "Hurtig service, da vi var lidt sent ude. Tre flinke unge mænd tog det tunge læs på tre timer fra to lejligheder. Vi vil varmt anbefale Goservice.dk til andre som skal flytte. Go Pris!"
 • Morten Jensen Eksterne anmeldelser
  "Jeg hyrede Goservice til en lidt kompliceret flytning med kort varsel, som vidste sig at være den bedste beslutning. Først stod vi i en situation at vi skulle flytte d. 5. februar, men fordi vores lejlighed ikke var færdig med renoveringen måtte vi rykke datoen til uvist tid. Det blev taget meget pænt af Goservice og vi fik at vide, at vi bare kunne vende tilbage når vi vidste bedre. Så kom dagen hvor vi vidste præcis hvornår vi skulle flytte og fik (gen)bestilt flytningen til midten af februar. Her blev der ydet en utrolig professionel og god service. Vi fik endda oplevet en flytterobot flytte vores klaver gennem trapperne. Det må være Danmarks mest innovative flyttefirma. Goservice flyttefirma kan varmt anbefales."
 • Laila Midra Gharib Eksterne anmeldelser
  "Vi ftyttede idag med goservice, maa sig er 100% iorden baade pris og service, kan kun anbefalde dem. Skal klart bruge dem igen"
 • Henrik Qvist Eksterne anmeldelser
  "Poul og Mustafa knoklede ALT flyttelæsset igennem på under 4 timer. Alt pænt båret ned fra 2.sal - kørt til nye adresse og bar ALT op igen på 3.sal. Super godt gået :-)"
 • "D. 12. april flyttede vi fra Amager til Lyngby. Flyttefolkene Mustafa og Rohan fra GoService var super effektive og meget venlige. Kan absolut anbefales."
 • "Vi havde fornøjelsen af 4 flinke flyttefolk fra Goservice, i går. De knoklede fra morgen til aften, til laveste pris. Vi havde glemt at påføre et meget tungt bord da vi bestilte, så vi stod egentlig til et betydeligt byrdetillæg. Men dette blev stort set eftergivet, da sælger mente vi burde være blevet kontaktet med henblik på dette. Så alt i alt er vi godt tifredse..."
 • "Mine ældre forældre flyttede i går med hjælp fra GoService.dk. Præcis til aftalt tid dukkede 3 smilende, imødekommende og meget effektive flyttemænd op. De knoklede på fra start til slut. Mine forældre var inden start lidt bekymrede for om deres ældre møbler kunne klare turen, uden beskadigelser, men der var absolut ingen grund til bekymring. Flyttefolkene var meget påpasselige med håndtering af møblerne, som blev pakket ind i tæpper. Vi er ovenud tilfredse med GoService.dk og vil klart anbefale andre at bruge dem."
 • Karen Daugaard Eksterne anmeldelser
  "Virkelig anbefalelsesværdigt flyttefirma: Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke - både mht tidspunkter og betaling Intet gik i stykker under flytning Flyttemændende var imødekommende og meget servicemindede Et firma, der virkelig lever op til sit navn!!"
 • "Det er tredje gang og desvärre maaske sidste gang jeg benytter GoService, for jeg er netop flyttet tilbage til Tyskland. Jeg har väret fuldt tilfreds med firmaet alle de gange jeg har flyttet med dem, ogsaa denne sidste gang hvor jeg endelig har slaaet mig ned fast i forhaabentligt langt tid inden jeg flytter igen. Jeg kann varmt anbefale firmaet til andre, da drengene Frau GoService alle gange har udfört fremragende stykke arbejde for mig og ydet Service paa bedstevis."
 • Kristian Jensen Eksterne anmeldelser
  "Kom til tiden. Var venlige og hjælpsomme. Lige stramt nok pakket i bilen. Bilen skulle nok have været et nr. større. Ville gerne, at jeg i Danmark kan tale dansk med de mennesker, der skal hjælpe mig."
 • "gode medarbejdere og de arbejder hurtig og effektive de er utrolige flinke."
 • "Super God service. Til tiden. Ingen problemer."
 • Maria Nymann Eksterne anmeldelser
  "God oplevelse. Flinke og effektive flyttefolk, som tog et ekstra læs, da vi havde flere ting end først anslået."
 • Hanne Eriksen Eksterne anmeldelser
  "To søde og dygtige flyttemænd"
 • "GoService lever op til navnet. De mødte op med 3 mand og 2 biler og de knoklede til alt var flyttet. Flyttefolkene var meget søde og havde god humor. Selv da vi ændrede mening med hvor nogle af møblerne skulle stå, slæbte de med et smil et par skabe ned ad trapperne igen. De lånte flyttekasser blev afleveret og hentet igen på de aftalte tidspunkter, og depositum blev tilbagebetalt en lille uge senere. Jeg kan kun anbefale firmaet."
 • Jakob Højland Eksterne anmeldelser
  "To mand stærk kom og slæbte alt ned og alt ind uden brok. Vi havde været lidt nervøse, da det var første gang vi brugte flytte firma, men goservice sørgede for at vores bekymring blev gjort til skamme! Tak gutter :)"
 • Jok?bas Ragauskas Eksterne anmeldelser
  "Was very fast and productive. Very good staff"
 • "Rigtig effektiv oplevelse med venlige og enormt hurtige flyttemænd! Har aldrig oplevet nogen flytte så effektivt men stadig med omhu. Meget imponerende! Vi er super tilfredse!!"
 • "God service af meget venlige og hjælpsomme flyttefolk. Kan kun anbefales!"
 • Camilla Engelshardt Kirkegaard Eksterne anmeldelser
  "Absolut den bedste flytningen jeg nogensinde har haft. Mustafa og Florin var hurtige, super rare og vildt effektive! Og så er prisen endda super konkurrencedygtig! De har mine bedste anbefalinger!"
 • Jonas Bøndergaard Sørensen Eksterne anmeldelser
  "Vi benyttede GoService til flytning fra København til Fredericia. Fra 100 m2 lejlighed til hus. Aftalen blev holdt til punkt og prikke. Vores flyttemænd (Mustafa og Florin) var utrolig venlige og imødekommende. De gjorde det SÅ godt. De var hurtige og passede alligevel godt på vores ting. Vi var virkelig imponerede! Kan på det varmeste anbefale GoService og ikke mindst Mustafa og Florin. Mvh. Jonas"
 • "Jeg er rigtig glad for Goservice. De er dugtige, hurtige og de har en god pris. Mohamed og Nasir lavede en rigtig kæmpejob og gjorde det ret og fint. Tak. Anna Maria Czap"
 • Gitte Stampe Eksterne anmeldelser
  "Jeg skulle flytte fra Jylland til Sjælland. Punktlig fremmøde, passer på mine ting og hurtig på og aflæsning, var færdig kl. 15 :-) Eneste minus, at ingen af disse medarbejdere kunne ordentlig engelsk/dansk, men alt blev udført tilfredsstillende."
 • "Vældig effektive flyttefolk, hele vores hus flyttet på 4 timer! Alt klappede, påpasselige og rare mennesker (Mustafa, Navid og Temuri), vi er super tilfredse!"
 • June Mai Fisker Eksterne anmeldelser
  "Fed oplevelse. Hurtig punktlig. Kan klart anbefales."
 • "Vi havde en kompliceret flytning med to store lejligheder, der skulle byttes i samme ejendom, dvs. alt skulle ud med lift og ind igen (ingen kørsel). En flink medarbejder fra GoService kom ud og vurderede opgavens omfang på forhånd. Desværre viste flytningen sig at tage væsentligt længere tid end forventet. Flyttefolkene var dog søde hele vejen igennem, selvom det blev sent, og de virkelig slæbte meget - og prisen blev ved det aftalte på trods af de mange ekstra timer (og forstærkninger til sidst). Tak til Jack, Mustafa, Akhbar og alle de andre."
 • Pia Løbner Jeppesen Eksterne anmeldelser
  "Superprofessionelt flyttefirma! Flyttemændene Mohammed og Nazir er meget venlige, betænksomme, effektive og hurtige. Kommer til tiden og giver en rigtig god oplevelse. M.v.h. Din Trivsel v/ Pia Løbner Jeppesen"
 • "Vi har været yderst tilfredse med flytningen og god service er ofte en by i Rusland, men hér fik vi god betjening af rare folk som ikke var bange for at yde det allerbedste de har i sig. Da de to (ikke alt for store) mænd mødte op på bopælen kunne det i første omgang se ud som om de ikke kunne klare så stor en opgave, men jeg skal da lige love for at der blev gået til vaflerne, den ene nærmest løb op ad trapperne med tunge kasser, helt fantastisk! Der var ingen slinger i valsen og vi takkede mange gange for det gode arbejde og helt sikkert et firma vi vil anbefale andre.."
 • "Kanon oplevelse, kom som planlagt og klarede det hele uden at hverken ridse eller ødelægge ting, selv min store seng fik de op i lejligheden, kan bestemt anbefale dem, og deres priser var bestemt gode."
 • Malene Lindstorff Eksterne anmeldelser
  "Vi kan klart anbefale Goservice som flyttefirma. ?? Rahbar, Mustafa og Nasir var super effektive og serviceminded, da de kom og skulle flytte for min mor. Stor ros og vil helt sikkert bruge jer 3 flyttemænd igen, hvis vi får brug for det????????"
 • Kathryn Tegner Eksterne anmeldelser
  "GoService leverede en meget effektiv flytning udført af Akbar og Rohani. De to fysisk små gutter var stærke som okser og knoklede op og ned af trapper med to flyttekasser ad gangen, de gik ikke af vejen for noget. Indbo fra er stort hus pakket i flyttebil, kørt 40 minutter, læsset af efter ønske på forskellige etager i det nye hus, alt klaret incl. drikkepauser (juice) på 3,5 timer. En rigtig god oplevelse og rigtig søde flyttefolk. Anbefales på det varmeste. Kathryn Tegner"
 • "Kom til tiden og var glade, hjælpsomme på trods af en lang flytning fra 4. sal. Tusind tak for hjælpen"
 • Jætten Hansen Eksterne anmeldelser
  "Super effektiv og hurtig flytning uden inventarskader. Og til en fair pris 4000 kr under konkurrenternes????"
 • Lene Krambeck Eksterne anmeldelser
  "Det var en god flytning for mine gamle forældre og ud til deres plejehjem"
 • Michael Bartrup Eksterne anmeldelser
  "De var der til tiden og de gik virkelig til den. Kan kun anbefale den hvis der skal flyttes."
 • Claus Petersen Eksterne anmeldelser
  "Super service, pris og behandling! Jeg kommer helt sikkert til at bytte GoService, når jeg skal flytte mine ting igen om et par mdr. Helt igennem glad og tilfreds."
 • Birgit Handberg Falkenberg Eksterne anmeldelser
  "Fremragende flytning. Der kom 2 flyttemænd lidt før tiden, og skal lige love for at de knoklede. Jeg ville ikke have holdt i 2 timer i det tempo. Smilende og glade hele vejen igennem. Ren fornøjelse. Man kunne mærke at Muhammed og hans makker havde et kanon godt samarbejde. Jeg kan varmt anbefale Go service til andre."
 • "Meget arbejdsomme, effektive og meget fair pris. Kunne rykke ud med kort varsel. Ingen skader sket ved flytning af inventar til et hus på 140 kvm."
 • Lau Hejgaard Eksterne anmeldelser
  "Fantastisk service - intet at klage over."
 • "De flytte folk der flyttede for os super. Fin"
 • Henrik Starholm Eksterne anmeldelser
  "friske arbejdsomme og hurtige. kan varmt anbefales????????"
 • Kjeld Marcussen Eksterne anmeldelser
  "Kom præcis og løste opgaven som aftalt, og så var prisen meget rimeligt"
 • "alt som aftalt. billige, professionelle og helt klartvores valgen anden gang. kan stærkt anbefales"
 • "Rigtig god service meget hurtigt levering."
 • Stina Furrer Eksterne anmeldelser
  "Hurtige og meget pligtopfyldende"
 • ""GoService.dk" overholdte samtlige indgåede aftaler, mødte præcist og regningen var nøjagtigt på det beløb, vi havde aftalt forhånd. De to flyttemænd var særdeles effektive og imødekommende. Ole Olsson"
 • Julian Starr Eksterne anmeldelser
  "Fantastisk hurtig og seriøs service. Flyttede fra stuen til 4. sal på halvanden time."
 • "Jeg kan anbefale at bruge GoService. Søde flyttemænd, god service. Eneste minus var at de kom over tre timer senere end ventet og jeg kunne ikke få fat i nogen. Det havde betydet meget i situationen, hvis jeg kunne få fat i nogen, som kunne give mig besked om ca. hvornår de ville komme."
 • Kristine Kold Eksterne anmeldelser
  "Rigtig søde og høflige unge mænd, som virkelig var effektive - måske endda en anelse for meget ;) De tog 3 kasser af gangen, med det resultat at der var et par stykker som ikke helt holdt. De viste venlighed overfor ungerne der tit gik i vejen. De tog skoene af før de gik ind. Alt i alt en god oplevelse! De kan varmt anbefales!"
 • Claus Book Mortensen Eksterne anmeldelser
  "Skulle flytte til ny lejlighed. Og det blev gjordt, med en super service og utrolig venlige flyttefolk. Og en utrolig forsigtighed med mine møbler. Og alt hvad jeg havde der skulle flyttes. Vh En super glad og tilfreds kunde Claus"
 • "Vi fik et fastpris tilbud, og det var den pris vi betalte uden skjulte ekstra omkostninger. Flyttemændene var effektive og vores ting blev behandlet ansvarsfuldt."
 • "Kanon godt arbejde"
 • "Super effektiv og meget flinke flyttefolk startet lidt skidt pga af sygdom så de var lidt forsinket da de sku ha fat i en afløser men ellers efter det var det super service."
 • Bodil Jeppesen Eksterne anmeldelser
  "overholder alle aftaler, og er fleksibel"
 • Rikke Adelsten Eksterne anmeldelser
  "Fint stykke arbejde. Flyttemændene kom rettidigt og det gik virkelig hurtigt. De taler fint engelsk, men ikke dansk. Et godt tilbud til prisen"
 • karen nielsen Eksterne anmeldelser
  "super hurtig og effektive flyttefolk"
 • "Glad for min flytte oplevelse, Rahbar & Arash var sød og venlig, men 'lærling' kom til at vælte nogen kasser hvor noget gik i stykker"
 • Henny Hansen Eksterne anmeldelser
  "God flytning, meget arbejdsomme og hurtige medarbejder. Men desværre har de tabt en kasse med et nyt klædeskab så der gik et hjørne af fronten."
 • Finn Nystrøm Fick Eksterne anmeldelser
  "Hurtig og nem flytning med friske - og hårdtarbejdende fyre- helt uden problemer Kan varmt anbefales"
 • "Rigtigt fin oplevelse, ikke mindst på grund af Rahbar og Nasir, de skal have en stor stjerne, de styrede flytningen og var gode til at danne sig et overblik, de knoklede og brugte det meste af dagen med et smil, og der skal lyde et stort tak herfra.. Eneste minus var at jeg havde fået et tilbud, på baggrund af at jeg havde beskrevet omfanget af flytningen ganske grundigt, Men Goservice´s administration havde alligevel ikke sendt en bil med en størrelse der svarede til omfanget af flytningen, og derfor blev de nød til at bestille endnu en bil, til ganske få genstande og det kostede mig ekstra.. men flytte folkene var der ikke noget at klage over. mvh. Thomas og Louise"
 • Henrik Melo Paulon Hansen Eksterne anmeldelser
  "Vores flytning forløb perfekt. Super god service. Kan kun anbefales"
 • Vianne Fischer Eksterne anmeldelser
  "Jeg kan kun anbefale GoService. Hurtig og velfungerende kommunikation med firmaet. Særdeles engagerede flyttemænd, som også fortjener 5 stjerner for deres indsats. Godt humør selvom de måtte knokle igennem."
 • "Flyttemændene Rahbar og Arash sørgede for min flytning. Det var en fornøjelse. Flytningen blev håndteret professionelt og hurtigt til en rimelig pris."
 • Mathias Andersen Eksterne anmeldelser
  "Jeg havde fornøjelsen af Rahbar og Arash til at flytte for mig. Trods lidt forsinkelser om morgenen på grund af trafikken så passede de godt på mine ting samtidig med, at de var hurtige og effektive. Kan varmt anbefales."
 • Laura Madsen Eksterne anmeldelser
  "Vi bestilte en flytning til kl. 6 om morgenen fordi firmaet anbefalede det pga. trafikken fordi vi skulle flytte fra indre by. Det passede os perfekt, da vi skulle være ude af vores opsagte lejlighed senest ved 11-tiden. Og siden vi havde en ret tæt-møbleret lejlighed der skulle ned fra 3 sal, hvor iøvrigt flyttelift ikke kunne bruges pga. små vinduer, var tidspunktet meget passende for os. Så allerede ved bestillingen var denne ekspertråd en rigtig god start på samarbejdet. Flytningen fungerede perfekt, som blev udført af 3 storsmilende, entusiastiske og selvfølgelig hårdtarbejdende flyttemænd. Jeg vil ABSOLUT anbefale Goservice til alle :-)"
 • "Hurtig og nem flytning. De gik virkelig til den og alt blev flyttet uden en eneste skramme."
 • Anette Holck Eksterne anmeldelser
  "Meget tilfreds med firmaet - både før og under min flytning."
 • Anitta Ikast Drejer Eksterne anmeldelser
  "flytning med Goservice/Rabbar: Hurtigt og effektivt"
 • "Rahbar og Arash var utrolige effektive, høflige og professionelle."
 • sonia Johansen Eksterne anmeldelser
  "I would absolutely recommend this company! Mohammad and Taheo did such a good job! Thank you :D"
 • Cathrine Juhl Eksterne anmeldelser
  "Kan kun anbefale goservice som flyttefirma. Fik besøg af Muhammad og Tahir, som var meget effektive og arbejdsomme, samtidig med de var påpasselige med mine ting. Min flytning var en meget behagelig oplevelse."
 • John Kjærgaard Eksterne anmeldelser
  "Mine forældre har fået foretaget en flytning af GoService den 19. oktober 2017. Flytningen blev varetaget af Muhammad og Tahir, og det foregik meget professionelt, og de udviste stor omhu med at der ikke skete noget med flyttegodset. Ved afleveringen blev alt placeret efter vore anvisninger. Vi er meget tilfredse, og kan bestemt anbefale virksomheden. Vh. John"
 • Anton Bentzen Eksterne anmeldelser
  "Vi fik flyttet vores ting af Lordan, Nasir og Rahbar. Vi kan specielt fremhæve Lordan (og Rahbar der stødte til senere), der var meget forsigtig med tingene. Vi behøvede ikke sige noget undervejs, for det var åbenbart indlysende, hvilke ting der var antikviteter og hvilke der var 'almindeligt' indbo. Min kone og jeg havde en mindre uenighed med firmaet, men de løste den smagfuldt og effektivt og gjorde dermed en lang ulidelig dag til at holde ud. Et stort tak til Lordan, Nasir, Rahbar og GoService for at give os den eneste gode oplevelse med et flyttefirma til dato. Vi ses helt sikkert! De bedste hilsener Iben og Anton"
 • Elliza Navalta Eksterne anmeldelser
  "Super rigtig søde flyttemænd"
 • Caleb Wilson Eksterne anmeldelser
  "Muhammad, Naveed og resten af holdet gjorde et fantastisk stykke arbejde. De blev forsinket af den forrige kunde, som havde mere at flytte end hun havde sagt - men drengene kom efter det, og sendte endda en ekstra vogn med 2 mand for at indhente tiden! Goservice = God service!"
 • Diana Hierbæk Eksterne anmeldelser
  "Vi fik foretaget flytning fra 2 steder til 1. Nasir, Teimori og Mohammed var helt fantatiske. Effektive, forsigtige og venlige. Ville helt sikkert vælge dem igen!"
 • "Rahbar og Assaf fik hurtigt og effektivt flyttet alt. De passede godt på mine ting og var høflige og servicemindede :-)"
 • "Hurtig og effektiv flytning. Mustafa og Florin ankom til tiden og fik professionelt og hurtigt flyttet vores ting."
 • Cathrine baastrup Eksterne anmeldelser
  "vi er særdeles glade for den service vi har fået af de 3 kompetente flyttemænd Modestas, Rohan og Taher. De var super effektive og meget påpasselige, så alt inventar kom frem og ingen vægge eller døre blev skræmmede. Gik systematisk og professionelt til opgaven. Vi kan varmt anbefale goservice, selvom kommunikationen foregår på engelsk - men det burde være overkommeligt for de fleste. Vi bruger dem gerne igen."
 • Helene Banner Eksterne anmeldelser
  "Professionel og smertefri flytning! Min kæreste og jeg skulle flytte fra Kbh til Aarhus. Meget venlige og omhyggelige flyttemænd; Florin, Muhammed og en trejde(som jeg desværre ikke har navnet på) klarede opgaven til UG. Effektive, men passede samtidig meget på vores ting! Alt i alt en virkelig god og tryg oplevelse"
 • "Tre meget arbejdsomme, punktlige, og venlige flyttefolk. De fik flyttet alle vores møbler ad kringlede veje uden et kny. De kan varmt anbefales. Dog kunne flyttebilen sagtens ha været større. Så skulle vores møbler ikke proppes så meget sammen."
 • Cecilie Abildgaard Eksterne anmeldelser
  "Gode drenge som arbejder super hårdt og hurtigt! Rigtig fin service lige at ringe op og spørge om vi skulle udskyde flytningen et par timer da vejret så ud til at blive rigtigt skidt (vi skulle flytte internt så alle vores ting skulle ned og stå på gaden inden det kunne blive løftet ind af næste vindue med liften). Vi var ikke helt klar da de kom og derfor kom klædeskabet ikke med at ud af vinduet på liften men det var intet problem at tage det ned af trappen i stedet da vi havde skilt det ad. Vi var begge meget tilfredse med oplevelsen (og prisen var også rigtig fin) og ville bestemt benytte igen :)"
 • Sarah Jennings Eksterne anmeldelser
  "Fantastic service! Muhammad, Tahir and Rohan were very efficient, friendly and polite. They moved all our boxes and furniture very quickly and with no damage. We would definitely recommend this company. Joost and Sarah (Risskov, Aarhus)"
 • Lise Löfkvist Radl Eksterne anmeldelser
  "Super god service med meget søde og rare flyttemænd; Mustafa og Floren. Hurtigt og effektivt med smil på læben. Kan stærkt anbefales:-)"
 • Peter Thorhauge Eksterne anmeldelser
  "Professionelle, venlige og vil helt klart gøre brug af dem igen."
 • Line Egholm Steensgaard Larsen Eksterne anmeldelser
  "Fantastisk service!! Vi flyttede fra Århus til København. Vi blev mødt at to unge friske fyre - Mustafa og Florin, som var super engageret og flinke. De fik slæbt hele vores hus ud i lastbilen i en hulens’fart, og omvendt da vi nåede til København. Vil klart anbefale dem til andre!!"
 • Rune Laursen Eksterne anmeldelser
  "Dejlig oplevelse, dygtige flyttefolk, hurtige og effektive, ikke en skramme på noget af vores indbo, pris som aftalt????"
 • Lone Vinther Eksterne anmeldelser
  "Fantastisk oplevelse - Muhammad og Nasir var effektive, venlige og særdeles hurtige. Vil give de bedste anbefalinger."
 • "Vi havde fornøjelsen af, at Rahbar, Arash og Isso fra GoService flyttede alle vores mange kasser og møbler fra en lejlighed i København til hus nord for København. De mødte op præcis på den aftalte tid og var smilende, friske og venlige. De var super hurtige, effektive og meget stærke :) Alle vores ting var i god behold og placeret efter vores ønske kun få timer senere. Vi kan kun anbefale GoService og Rahbar, Arash og Isso!"
 • Svend Langdal Kristiansen Eksterne anmeldelser
  "D. 7/12-17 Havde jeg besøg af Nasir og Rahbar. Jeg har udelukkende positivt at sige om de to og goservice.dk generelt. Men specielt vil jeg fremhæve de to unge mænd jeg der kom og hentede mine ting. Servicemindede og høflige i en grad som alle ansatte i servicefag kan lære af. De gjorde en ellers stressende oplevelse som en flytning er, til en rigtig god oplevelse. Vil helt sikkert anbefale dem og bruge dem igen skulle jeg få brug for det. Og så er prisen også rigtig god ;-)"
 • Stig Farholt Eksterne anmeldelser
  "Fantastisk service på trods af yderst rimelig pris."
 • Jens Andreasen Eksterne anmeldelser
  "Vi var meget tilfredse med vores flytning. Prisen var i orden og arbejdet blev udført effektivt og godt af Mustafa og Florin. De var påpasselige og hurtige, og meget flinke til at spørge hvis der var tvivlspørgsmål."
 • Mathias Faaborg Eksterne anmeldelser
  "Jeg havde en kort flytning hvor der virkelig blev taget hånd om min situation: hurtig svar på telefonen, automatisk koordinering mellem central og flyttebil og ingen issues med et par ændringer i planen undervejs. Meget fleksibel og venlig service. Muhammad og Arash arbejdede hurtigt og fik tingene flyttet på plads: bruger GoService næste gang også!"
 • Charlotte Brandgaard Eksterne anmeldelser
  "Fantastisk søde hjælpsomme flytte folk . Ingen brok over det tog længere tid. Dem kan du trygt bruge det vil jeg selv gøre igen hvis jeg skal flytte"
 • "Den 18. december 2017 fik jeg flyttet mine ting fra København til Hillerød, og det var to særdeles effektive flyttemænd, der tog sig af opgaven. Hele flytningen gik forrygende hurtigt, var helt perfekt, og prisen var virkelig god !"
 • Peter Bratberg Jensen Eksterne anmeldelser
  "Goservice.dk kan varmt anbefales. Jeg bookede via nettet, og de to flyttemænd Muhammad og Nasir var super-effektive og meget venlige. Det hele forløb som planlagt og jeg var tryg gennem hele forløbet."
 • Anette Macallan Eksterne anmeldelser
  "Fin efterhåndtering. Fin flytning Søde folk Kan anbefales"
 • sascha ørbekker Eksterne anmeldelser
  "Vi fik flyttet alle vores ting fra 4. Sal over i en anden lejlighed på 5. Sal. Mustafa, Ali og Florian var der til tiden og flyttede på rekord tid med godt humør ! Så søde og effektive. Kan klart anbefales !"
 • Stefanie Rimhoff Eksterne anmeldelser
  "We had a wonderful experience with GoService, specifically with Rahbar, Nader & Nawid. They arrived early in the day with tons of energy and helped move us from our apartment in Kbh S to our house in Hillerød in just 3 hours and 45 minutes (including the drive!). We can warmly recommend them to everyone who is interested in booking them for a move. Thanks again, guys!"
 • "Flytning fra Næstved til Odense. Fremragende, tak for det."
 • Christine Fink Eksterne anmeldelser
  "Rigtig fin service, overholder tid, passer på møbler og øvrige genstand. Meget behjælpelige. God pris for flytning Aabenraa til Sjælland. Flyttemænd Florin og Mostafa."
 • "Super god service og en rimelig pris. Tre dygtige og flinke flyttemænd, Nasir, Mustafa og Isso havde min opgave, som blev udført med høj kvalitet. Jeg kan stærk anbefale godservice ????"
 • Morten Nørgård Jensen Eksterne anmeldelser
  "Flyttemændene fra GoService.dk var flinke og meget indstillede på at få flytningen til at blive vellykket. De administrative personer jeg talte med både før og under flytningen var også venlige og hjælpsomme. 2 ting trækker dog ned i min vurdering: På trods at en udtrykkelig skriftlig aftale om at der skulle sendes en bil der kan rumme 50 m3 bestemte firmaet på egen hånd at 2 biler på hver 20 m3 måtte være nok. Da det viste sig at jeg alligevel havde ret sendte firmaet en ekstra bil på 12 m3 (uden at forsøge at øge prisen) men det forsinkede tingene noget og var frustrerende. Flyttemændene (de 2 første biler) ankom godt en time efter det aftalte tidspunkt pga. problemer med deres Cirkle K dieselkort. Jeg har vistnok mulighed for at vinde en rengøring ved at skrive denne anmeldelse."
 • Martin dahlerup Eksterne anmeldelser
  "Super effektivt og søde flyttefolk. Tak til Mustafa, Ali & Arash"
 • Torkil Ejdesgaard Eksterne anmeldelser
  "Rigtig god og hurtig service. De ankom på adressen kl. 08 sharp, lige som aftalt. De gik lige til værks og det gik rigtig stærkt. Det samme var gældende for, når de skulle aflevere kasser og møbler på vores nye adresse. Mustafa, Ali og Arash gjorde det rigtig godt og jeg vil helt sikker anbefale dem til andre.,"
 • Nick Nielsen Eksterne anmeldelser
  "Super serviceminded firma som er effektive og dygtige."
 • "Flytning mandag den 22/1 fra København til det jyske blev en behagelig oplevelse med hjælp fra Go Service. Muhammed og Arash hjalp os med denne flytning, de er yderst behaglige og yder en god service, samt håndtere vores ting/møbler med stor omtanke. Vi kan bestemt anbefale GoService til andre der har brug for hjælp til flytning."
 • Lidia Margolis Eksterne anmeldelser
  "Mega søde fleksible folk i "GOservice". De hjælper dig selvom du står i ret speciel situation i gang med din flytning - og de finder ud af det :) Jeg anbefaler (fik go`hjælp og en forståelse - alt til fin pris)."
 • Niels Christensen Eksterne anmeldelser
  "God service fra de hutige og venlige gutter."
 • "Vi flyttede med GoService og det var en ren fornøjelse. Ali og Mustafa var søde, professionelle og super effektive. De passede super godt på vores møbler mv., og jeg vil klart anbefale GoService om flyttefirma."
 • sonia Johansen Eksterne anmeldelser
  "I would absolutely recommend this company! Mohammad and Taheo did such a good job! Thank you :D"
 • Peter Bratberg Jensen Eksterne anmeldelser
  "Goservice.dk kan varmt anbefales Goservice.dk kan varmt anbefales. Jeg bookede via nettet, og de to flyttemænd Muhammad og Nasir var super-effektive og meget venlige. Det hele forløb som planlagt og jeg var tryg gennem hele forløbet."
 • Anette Macallan Eksterne anmeldelser
  "Fin håndtering Fin efterhåndtering. Fin flytning Søde folk Kan anbefales"
 • sascha ørbekker Eksterne anmeldelser
  "God energi og effektivitet Vi fik flyttet alle vores ting fra 4. Sal over i en anden lejlighed på 5. Sal. Mustafa, Ali og Florian var der til tiden og flyttede på rekord tid med godt humør ! Så søde og effektive. Kan klart anbefales !"
 • Stefanie Rimhoff Eksterne anmeldelser
  "Wonderful Experience We had a wonderful experience with GoService, specifically with Rahbar, Nader & Nawid. They arrived early in the day with tons of energy and helped move us from our apartment in Kbh S to our house in Hillerød in just 3 hours and 45 minutes (including the drive!). We can warmly recommend them to everyone who is interested in booking them for a move. Thanks again, guys!"
 • "Fremragende Flytning fra Næstved til Odense. Fremragende, tak for det."
 • Christine Fink Eksterne anmeldelser
  "Rigtig fin service Rigtig fin service, overholder tid, passer på møbler og øvrige genstand. Meget behjælpelige. God pris for flytning Aabenraa til Sjælland. Flyttemænd Florin og Mostafa."
 • Morten Nørgård Jensen Eksterne anmeldelser
  "Updated Friday, January 19, 2018 Alt i alt en god flytning Flyttemændene fra GoService.dk var flinke og meget indstillede på at få flytningen til at blive vellykket. De administrative personer jeg talte med både før og under flytningen var også venlige og hjælpsomme. 2 ting trækker dog ned i min vurdering: På trods at en udtrykkelig skriftlig aftale om at der skulle sendes en bil der kan rumme 50 m3 bestemte firmaet på egen hånd at 2 biler på hver 20 m3 måtte være nok. Da det viste sig at jeg alligevel havde ret sendte firmaet en ekstra bil på 12 m3 (uden at forsøge at øge prisen) men det forsinkede tingene noget og var frustrerende. Flyttemændene (de 2 første biler) ankom godt en time efter det aftalte tidspunkt pga. problemer med deres Cirkle K dieselkort. Jeg har vistnok mulighed for at vinde en rengøring ved at skrive denne anmeldelse."
 • Martin Dahlerup Eksterne anmeldelser
  "Super effektiv flytning Super effektivt og søde flyttefolk. Tak til Mustafa, Ali & Arash"
 • Martin Dahlerup Eksterne anmeldelser
  "Super effektiv flytning Super effektivt og søde flyttefolk. Tak til Mustafa, Ali & Arash"
 • Torkil Ejdesgaard Eksterne anmeldelser
  "Rigtig god og hurtig service. De ankom på adressen kl. 08 sharp, lige som aftalt. De gik lige til værks og det gik rigtig stærkt. Det samme var gældende for, når de skulle aflevere kasser og møbler på vores nye adresse. Mustafa, Ali og Arash gjorde det rigtig godt og jeg vil helt sikker anbefale dem til andre.,"
 • "God service Dygtige, effektive og flinke flyttemænd. De er pålidelige og opmærksomme på, det der skal passes på! De holder sig inden for den lovede tidsramme! Jeg vil helt klart bruge dem igen og anbefale dem! Udover det, var de den billigste udbyder og samtidig så effektive!"
 • "Super service til fornuftig pris! Flytning af en proppet treværelses lejlighed på femte sal, 4 km kørsel og op til fjerde sal, med et konstant smil på læben og godt humør. Goservice overstod flytning hurtigt og effektivt uden at være hensynsløse. Kan helt klart anbefales!"
 • Jeanet Rasmussen Eksterne anmeldelser
  "Super effektiv flytning og rigtig god service Min datter er flyttet hjemmefra i dag og vi valgte GoService. Yderst effektivt billig og hurtig flytning og rigtig venlig betjening var start til slut."
 • Aleksandra Vrbaski Eksterne anmeldelser
  "Meget,meget arbejdsomme flyttefolk Super service hele vejen igennem alt fra modtagelse på tilbud, pris, punktlighed mm. Helt fantastiske gutter som var søde, loyale og effektive. Dette firma kan virkelig anbefales til alle som har behov for hjælp til en hvilken som helst flytte opgave. 1000 tak"
 • Lisbeth Mehlbye Eksterne anmeldelser
  "Super Service Vi fik en fantastisk servic og meget professionelt udført. På trods af, at deres ene bil brød sammen om morgenen, og kom 1/2 timer for sent, så stiller de med 2 biler i stedet og 4 mand. Højt humør og en rigtig god flytteoplevelse. Tak for det!"
 • "Skøn flytning - Gry Bay Jeg er lige flyttet med flyttefirma GoService og det gik så godt. Rigtig søde flyttefolk. Skøn stemning. Jeg havde vældig mange ting. Meget hurtige var de og mine ting var i sikkerhed. Tilmed huskede de hvad jeg selv glemte. Alt kom med. Kasser, møbler og alle de irriterende løsdele, som lige var for store til kasserne. Jeg havde været pænt nervøs. Ikke god til at flytte, men blev meget rolig i trygge hænder. Og er nu kommet på plads i mit nye hjem :-)"
 • Magnus Gregersen Eksterne anmeldelser
  "Go' service Vil bestemt anbefale andre at bruge Go' Service når de skal flytte. Det blev hurtigt overstået, de var meget servicemindede og der var ikke noget der gik i stykker undervejs. Dog var de 2 timer forsinkede, men så dukkede de også op med en ekstra mand."
 • Dorte, Valby Eksterne anmeldelser
  "Super kundeservice! Transport af antikke møbler til auktionshus blev håndteret super professionelt af to flinke og venlige unge mænd, de ankom præcis som aftalt og prisen var bestemt konkurrencedygtig. Møblerne blev båret ned fra 1. sal med stor omhu. Jeg kan på det varmeste anbefale GoService til flytteopgaver og vil selv bruge dem igen."
 • Heidi Bank Sørensen Eksterne anmeldelser
  "Effektive og venlige flyttemænd Kan varmt anbefale Goservice.dk - god service, effektive og ikke mindst søde og rare."
 • Mie Marissa Drewsen Eksterne anmeldelser
  "Super god service Min oplevelse af GoService er super god. De 2 flyttemænd var super flinke og professionelle, de kom til den aftale tid og meget effektive."
 • "Fantastisk Firma Let og smertefrit :-) Vil anbefale dem til alle jeg kender!"
 • Lonnie Skouboe Eksterne anmeldelser
  "Professionelle og erfarne flyttefolk! Jeg har længe - alt for længe - skullet have tømt et loftrum med mange gamle og ubrugelige ting. Alt skulle smides ud og det var bare en sort sky der hang over mit hoved. Det var alt for store og tunge ting for mig selv og rent ud sagt ikke noget jeg havde lyst til at bede venner om hjælp til. Jeg bad om et tilbud på goservice.dk og kort tid efter modtog jeg en mail fra Jonas med et tilbud. Jeg svarede mailen med et spørgsmål om anden pris, som så blev den endelige pris. Dagen kom så hvor udsmidningen skulle ske og jeg var faktisk en smule nervøs. Men Rasul og hans makker (husker ikke navnet) kommer frisk - før tid! - og er klar til at tage fat. Uden noget pis går de stille og roligt men bestemt i gang med at slæbe ned fra 5. sal. Og på lidt under 1 time har de tømt det 15 m2 store loftrum. De er professionelle og erfarne. De har allerede en plan før de har set hvad det er der skal flyttes. Jeg er en meget tilfreds og lettet kunde og jeg kan med sikkerhed sige at det ikke er sidste gang jeg benytter mig af GoService.dk"
 • Christina Vernon Eksterne anmeldelser
  "GoService levere god service! Jeg vil på det varmte anbefale dette firma. De kom til tiden og flyttede mine ting som aftalt. Prisen er fornuftig og så var de søde og rare at snakke med. Jeg kan kun sige tak for god service! 5 stjerne herfra."
 • "Virksomheden Godservice lever virkelig op til deres navn Meget flink at snakke med. De udføre deres arbejde helt efter bogen og til rimelige priser. Jeg kan kun sige tak og de kan varmt anbefales til andre. Shayan"
 • Nanna Skovgård Andersen Eksterne anmeldelser
  "Totalt effektivt Flyttede 1.4. med hjælp fra 2 særdeles effektive og professionelle folk fra GoService. De kom til tiden, og arbejdede hårdt og ufortrødent fra 1. minut. De passede på mine ting, og var meget samarbejdsvillige. Fuld tilfredshed herfra! Nanna -Smørum/Herlev."
 • Johannes Madsen Eksterne anmeldelser
  "Hurtige arbejdsomme folk med smil på læben. De gik lige på opgaven med det samme med et stort smil. Søde folk der kom. Vi havde nogle tunge møbler som skulle op på øverste etage, de kom op uden skader og med smil på læben. Det var dejligt med en nem flytning med hjælp fra goservice.dk. Arbejdet blev gjort færdigt selv om der manglede få ting da tiden var gået. Super fedt ????"
 • "Positiv flytteoplevelse - høj kvalitet til fornuftig pris! Jeg kan på det varmeste anbefale GO Service som flyttefirma af bl.a. skrøbelige møbler, der skal behandles med omhu. Jeg fik for nyligt flyttet et skrøbeligt vitrineskab til tiden og til en rigtig god pris. Tilmed var flyttemændene virkelig flinke og rare, og hjalp til med at stille mine andre møbler på plads i stuen. Der var styr på alt omkring min flytning fra A-Z. Meget professionelt, alt i alt en rigtig positiv oplevelse!"
 • Casper Kristiansen Eksterne anmeldelser
  "Leverede varen, trods forsinkelse Jeg havde købt en Groupon-deal med 2 flyttemænd og en vogn i 2 timer. Selvom de kom 1½ time for sent, er jeg stadig fuldt ud tilfreds. De forklarede hvordan flytningen før os trak ud og det kan jo ske, hvis kunden har meget skrammel og har givet udtryk for at der ikke er meget. Flyttemændene blev så glade da de hørte at vi skulle flytte i hus og dermed ikke havde nogen trapper. De så det i stedet som en mulighed for at indhente det tabte fra tidligere og sådan blev 2 mænd til 5 og jeg skal love for at der blev taget fat. Vi fik tømt en fuld flyttevogn på ca. 10 minutter og alt i alt tog flytningen nok ca. 1 time fra en 2 værelses på Vesterbro til et hus i Rødovre. Det er første gange vi har brugt et flyttefirma, men skal vi bruge et en anden gang, så bliver det GoService igen"
 • Kunstnerfarver.dk Eksterne anmeldelser
  "Super Service! Da mit lille firma skulle flytte fra Frederiksberg og ud af byen, benyttede vi Go Service, og skal vi flytte igen, både som private eller virksomhed, vil vi til enhver tid bruge dem igen! Søde, effektive og meget imødekommende flyttefolk!"
 • Anders
  "En fantastisk flytning udført af goservice. Alt foregik perfekt og servicen var i top kvalitet."
 • Rune Laursen Eksterne anmeldelser
  "Dejlig oplevelse Dejlig oplevelse, dygtige flyttefolk, hurtige og effektive, ikke en skramme på noget af vores indbo, pris som aftalt"
 • Oxanachristanova
  flytning fra Åhus til København
  "kom med den ubetinget bedste pris på en stue-til-stue flytning med 2 flyttefolk Der var en behagelig og konstruktiv dialog op til flytningen med kontoret, og da dagen oprandte var det to friske, dygtige og særdeles arbejdsomme folk der stillede kl. 7 om morgenen. Hvis man er lidt fleksibel omkring det præcise flyttetidspunkt er der INGEN der kan konkurrere med Goservice Aps på pris."
 • helle
  Brønshøj til Frederiksberg
  "Flytning veloverstået. Der kom to motiverede flyttefolk, der flyttede vores ting med smil på læberne. De to stærke mænd havde styre på deres arbejde og var yderst effektive."
 • Thomas
  Flytning fra Århus til København
  "Et professionel firma der har styre på sine sager. Vores flyttegods kom sikkert til Aarhus hele vejen fra København."
 • 2605
  "Vi er rigtig godt tilfredse med den fine service vi fik hos firmaet :) "
GoService.dk Opgaver tildelt
 • Mette Nybroe
  Klaverflytning
  12 Aug 2018
  Flygel flyttes fra stue i Solrød til stue i Hornbæk. Skal ikke bæres ned af trappe men udefra og ned af indkørelse.
 • Kim Lundshøj
  Flytning af indbo fra 2 opbevarings rum hver på ca. 10 m2 hos Nettelager i Skælskør til opbevarings telt (ca. 75%) og resten op på 1. sal. på Smidstrup camping.
 • Ellen Østerbye
  Nedpakning af 2 værelses lejlighed + kælder. Der er elevator og flyttebilen kan køre helt til døren. Skal køres til *** Bryrup. Den præcise adresse har vi ikke endnu da allle tingene skal til opmagsinering. Imellem tingene er der en symaskine der er indbygget i bord som er temmeligt tungt. Vedr. flytterkasser regner vi med omkring 25-30 stk
 • Yvette Langholm
  Flytning
  18 Jun 2018
  Møbler og ting flyttes fra 49 kvm. på 1. sal til 2. sal
 • Gitte Esberh
  Flytning
  10 Jun 2018
  3/4 seng, kommode, to skriveborde, sofa, skænk, sofabord, gyngestol, lille bord
 • Anders Kristiansen
  Klaverflytning
  31 May 2018
  Klaveret der skal flyttes er et Herman N. Petersen og Søn. Det måler: H 133, B 151 og D 65. Der vil være 5 trappetrin ned på afhentningsadressen. Klaveret ønskes sat på den ønskede plads i stuen på leveringsadressen.
 • Christine Rytter
  Vi vil gerne have flyttet møbler en seng 200 x 140, en sofa+ sofabord, spisebord, en køjeseng og en børnesenge samt tørretumbler, vaskemaskine og køleskab og evt. et par flyttekasser fra 1. sal med to trapper en indvendig og en uden på huset, til et rækkehus i med to etager. De to boliger ligger 150 meter fra hinanden.
 • Ditte Ancher
  Flytning
  16 Apr 2018
  Flytter fra en 2 v til en 3v. Vil nok have ca 40 flyttekasser, 2 kommoder, 2 borde, 4 stole, 2 rumdelere, 2 almindelige cykler og en ladcykel.
 • Emil kristensen
  Lille flytning
  15 Apr 2018
  vi har ca 20 flyttekasser 2 små kommoder fra IKEA, 8 bedrolers og et fjernsyn
 • Svend Henriksen
  Jeg vil tro at der er ca. 60 flyttekasser. derudover er der klædeskab(demonteret), sofabord, Vitrine skab, 2 elevations boxmadrasser på meder, Køkkenbord.
 • Line
  Ca. 65 flyttekasser. Sofa, 1 lænestol, 12 spisestuestole (kan stables), 1 skab, 4 reoler, 1 skab. Løse møbeldele til seng, skabe, bord.
 • Rasmus Aagaard Paetau
  Jeg har en sofa, et digital klaver, en dobbeltseng, og udover det sparsom almen møblering til en lejlighed på 47 kvm. Dette skal flyttes til ny lejlighed der ligger ganske tæt på.
 • Sara
  Flytning
  23 Mar 2018
  Der skal flyttes fra 3. til 4. sal. Der er ikke elevator i de 2 bygninger. Ca. 30 flyttekasser, opvaskemaskine, 2 skriveborde, et lille skab, kommode, sofa, sofabord, spisebord og 4 stole, havebord og 2 stole, seng (140x200 ca. 60kg), kattetræ.
 • rebecca vinding
  Flyt i hus
  20 Mar 2018
  Vi regner med at have: 40 flyttekasser. 5 poser tøj 4 sofamoduler: 90 cm x 90cm x 69 cm spisebord 2m x 1,5m 5 stk spise bordsstole 1 stk wegner gyngestol 2 madrasser 2m x 90 cm 1 madras 160cm x 2 m 6 x bogkasser 70 x 70 cm x 35 cm Fladskærm 56 tommer fladskærm 40 tommer 2 x bønne sofaborde H: 40 L: 60 B: 40 og H: 45 L: 70 B: 50 Rumdeler 70cm x140 cm x 35 cm 4 voksen cykler. 2 børne cykler Cykelvogn 110 X 65 X 80 Cykelsæde 90 X 40 X 30 legebørnebord og stole.
 • Eastern Jobs
  sdv
  19 Mar 2018
  df;vbjioa;
 • Liselotte Hansen
  Jeg skal flytte fra nuværende 1.sals lejlighed til ny 1.sals lejlighed. Begge lejligheder ligger indenfor Odense C.....med få kilometers afstand. Der er tale om almindelig flytning af flyttekasser og møbler. Der fraflyttes en 63 kvm lejlighed. Jeg pakker alt selv og hjælper med at bære kasser ned - men der skal to flyttemænd til, for at bære reoler, sofa, spisebord, seng osv.
 • Nicolai Eriksen
  Klaveret skal flyttes fra stueetage til stueetage; der er altså ingen trapper. DATOEN OVENFOR ER TILFÆLDIGT VALGT: Opgaven har ingen hast, så klaveret kan evt. bare komme med på et andet flyttelæs med overskydende plads
 • Torben Pran Jensen
  Vi skal flytte fra Svanemøllevej 110,5. sal til Ribegade 16. Der er tale om nogle flyttekasser, hvor mange er endnu ikke sikkert menvi regner med et sted mellem MAX 8-10 stk. kasser som skal smides af på 3. sal på Ribegade. Udover dette er der tale om 3. marmoplader (vil skyde vægten på et sted mellem 80-110kg pr. plader. En standard sofa på 200cm i længden. Bordplader skal dog bæres til 5.sal på Ribegade da disse skal opbevares på loftsrummet. Ville meget gerne høre en pris på en sådan opgave. Mvh Torben Pran Jensen
 • Helle Jensen
  Jeg skal have smidt en gammel box madras ud til storskrald og en gammel sove sofa. Box madrassen er 90X200X21cm. Sovesofadelen som også skal til storskrald er sammenklappet og måler: 140X90X45 cm af metal og er tung som et ondt år. Det skal alt sammen bare til storskrald i baggården, men har ingen mulighed for at løfte noget så tungt selv. Bor på 4. sal ingen mulighed for at løfte gennem vinduet. Sengen er båret af leverandør op gennem trappen i sin tid, så det er muligt.
 • Michelle
  Vi har omkring 50 kasser eller mindre. Sofa, vaskemaskine og tørretumbler, cykler og en 3 køkken underskabe, senge.
 • Oliver Staar
  Til rette vedkommende vi hos J. Lindeberg ønsker at få flyttet et stykke inventar fra en butik til en anden. det drejer sig om et stål bord på 200x60 og vejer godt til men ikke over 100kg. jeg ønsker at bestille 2 mand til opgaven. det er fra himmerland golf shop i farsø til salling i århus. vi er pt. ude med føleren iforhold til pris og vil derfor høre hvad i kan tilbyde denne opgave til. jeg ser frem til at høre fra jer. de venligste hilsner Oliver Staar
 • Louise
  Klaver skal flyttes fra hus til lejlighed på 1. sal
 • Najah B. S. Jensen
  Vi skal flytte fra en 2,5-værelses stuelejlighed til en 2-værelses på 1. sal. Begge lejligheder er omkring 70 kvm. Vi har desuden et lille kælderrum og et havebord+grill+2 cykler i garagen. Af store møbler har vi 2 senge a 200x90 cm og en madras på 200x140 cm. Et spisebord på 180 cm. To krostole og en lænestol. 2 skriveborde. 2 reoler a 140x80. Derudover en 3 personers sofa med chaiselong, som kan deles i to. Et tøjskab der kan deles i 3 dele og en kommode. Vi har 30-35 flyttekasser.
 • Mikkel Overgaard
  Vi har ikke så mange møbler i forhold til husets størrelse. Vi flytter til 124m2. 2 enkeltsenge, 1 dobbelt seng. 3 pers sofa. Piet Hein spisebord, 12 stole, 4 mindre kommoder, 7 montana reoler. 1 fjernsyn. Flyttekasser. Vi kører selv malerier, cykler m.m
 • Lene
  klædeskab skal skilles, et skab, en skænk og to stole skal flyttes fra Hvidovre til Avedøre helst i dag.
 • Anna Czerwionka
  Flytning af seng
  24 Apr 2017
  En boxmadras seng på 140 cm fra 4. Sal i Lyngby til 3. Sal på Amager. Og så skal den nuværende seng (den samme slags seng) flyttes ned i storskrald rummet i gården. Der er ikke nogen elevatorer.
 • Rakel Lyberth
  Hurtig flytning ønskes, men er fleksibel med tidspunkt. Primært med flytning af tingene til det nye sted ønskes, kan selv nedpakke ting hvis det er. Vil gerne hjælpes med at sætte en seng op på hems hvis det er muligt.
 • Jette Mortensen
  Da jeg skal skilles, så er det ikke et fyldt møbleret hus. Dog skal jeg have flyttet Spisebord + 6 spisestole. Tæppe Skænk Chacilong sofa Glasbord Grill Havemøbler Skænk Skab 5 havekrukker Støvesuger ca 40-50 kasser
 • Gitte Rahbek Tralau
  Almindelig flytning. Skal have opvasker, tørretumbler og vaskemaskine med også samt 2 cykler, 4 havestole, havebord og uddørskasse
 • Sarah Kronbach Hermanstad
  Flyttet læsset der skal flyttes svarer ca. til en bolig på 50m2. Der er dog ingen seng der skal flyttes. Alt står i et opbevaringsrum/garage, og skal flyttes til en lejlighed på anden sal. Jeg ønsker et tilbud på en hel flytning, da jeg på dagen ikke selv vil kunne hjælpe til. De bedste hilsner Sarah Hermanstad
 • Mikkel Press-Stevn
  Vi flytter fra vores lejlighed til er hus i Bagsværd. Vi har et almindeligt møbleret hjem.
 • Viktor Rasmussen
  Flytter fra normalt møbleret lejlighed + loftrum med 40 kasser af forskellig størrelse. Skal også låne flyttekasser til at pakke ned i. Skal være ude af lejligheden senest kl 12.
 • Charlotte Bregninge
  Ca. 70 flyttekasser samt møbler og montrer.
 • Nicolai
  Vi skal have flytter 2 store IKEA skabe (4 meter i alt) og et lille IKEA skab på 0,5 meter. En sofa og et mindre spisebord.
 • tenna andresen
  Flytning af 2 kommoder, tv, seng ( 1.20x2 m) cykel, lille sofabord, 5-6 flyttekasser
 • Ane Andersen
  Arvestykker skal flyttes til min nye 3-værelses lejlighed. Klaver, spisebord, spisebordsstole, høj og lav skænk, 2 kommoder, porcelæn.
 • Claus
  Afhentning af udespa fra Karlslunde til Rødovre levering i have Der er 6 små trappe trin op til selve haven men fin adgang 250 kg Længde 200 cm Bredde 170 cm Højde 83 cm
 • Berit Wahl
  Jeg har 2 værelser og alm indbo. En cykel og en vaskemaskine. Jeg har ingen ide om antal flyttekasser.
 • Trine Vonsgart Andersen
  Jeg bor pt. i en 2-værelses lejlighed på 48 m2, hvor jeg skal have flyttet alt (største møbler; en seng og en to-personers sofa) til Tønder. Jeg har derudover en del køkkengrej, spisebord, seks stole, lille sofabord, 3 x æblekasser, stigereol, et café have-sæt (rundt bord + to stole). Derudover har en del ting i skabe og skuffer (tøj, bøger, sko etc.). Jeg skal flytte fra 5. sal til 1. sal.
 • natalie turnbull
  2 værelses lejlighed, kun store møbler skal flyttes. seng, sofa, tvbord, 5 kommoder, havebænk, køkkenbænk, kaninløbegård, mindre busk i krukke, skrivebord, lille spisebord.... det var vist det:-)
 • Jeanette
  Flytning fra 3 værelses lejlighed. Ca. 30 flyttekasser og møbler: sofa, sofa bord, spisebord, 4 stole, seng, 2 børnesenge, 2 rumdeler reoler, 3 bog reoler, 3 mindre opbevarings møbler, 2 kommoder, komfur, køleskab.
 • Claus Behrens
  ca 25 flyttekasser skal flyttes over på paller (Vi har selv paller). Flyttekasserne står lige indenfor vore dør. Skal flyttes ca. 2 meter udenfor på paller og kan derefter transporteres ind i flyttevogn. Paller stilles bag politistationen hvor er der en bakke ned, hvor der øverst står en gul kran. Der er en dør hvor man kan ringe på, og der kommer noget personale og tager imod. Vi håber på et særtilbud, da denne opgave skal gøres igen ca hver 2-3 måned og vi ønsker at bruge samme flyttefirma fremadrettet Venlig hilsen Claus
 • Kira Hvidtfeldt Knudsen
  To værelses lejlighed, ca 65 flyttekasser + møbler
 • Melina Pettersson
  3 værelses
 • Gitte Pedersen
  2 vær. lejlighed i stuen til hus. Alt skal med møbler, ca. 50 flyttekasser, cykel, fladskærme, computer. Skal have flyttemænd til både på og aflæsning af bilen.
 • Pia Olsen
  1 skænk, 4 spisebordsstole, 1 karlekammerskab, 1 dobbeltseng, 1 smal reol, 8 stk. Muuto reolkasser
 • Mette Helverskov Dahl
  Forventer 10 flyttekasser. Få møbler. Største møbel en gyngestol. Ingen sofa, skabe, eller seng. Formentlig 5 større potteplanter som ikke kan være i kasser. 5-10 øvrige opbevaringskasser.
 • Jan Brouer
  84 m² 4 vær. ganske få møbler og ca. 50 flyttekasser
 • Svend Heinesen
  Vi flytter fra en 112 kvm 4 værelses lejlighed på 6 sal, med elevator, til parcelhus i Holbæk. Langt det meste vil være pakket ned i flyttekasser, men nogle ting kan ikke skilles væsentligt ad. Der er nogle mindre reoler, en disk med overbygning (kan deles i over og underdel) og en gammel kommode
 • Louise Øhrstrøm
  Flytning fra to- værelses lejlighed til hus. Af større møbler har vi en dobbeltseng, en sofa, et spisebord og en reol. Ellers mindre møbler (stole osv) og ca 20 flyttekasser.
 • lis herand
  56 m2 1 sal med elevator,3 senge,1 spisebord,1skrivebord,1havebord 1 skab der kan deles på midten 90 cm bredt(fyrretræ)8 stole 5 flyttekasser
 • gert kristoffersen
  Nedpakning og flytning af ca 150 kvm hus (inkl. kælder) - dertil 15 kvm skur/garage. Flytningen skal ske i uge 30. Flyttelæsset skal aflæsses til opbevaring og tilbuddet skal derfor ikke indeholde udpakning. Skriftlig tilbud ønskes sendt til gert.kristoffersen@gmail.com
 • ghorbani
  3 værelser + badeværelse og køkken skal rengøres.
 • Agne Christiansen
  3 Værelser Indeholdende: Få møbler 1dobbelt seng plus juniorseng 20-30 flytte kasser
 • Christina seiersen
  Skal have flyttet fra shurgaard i Kokkedal et 7kvm rum derefter skal der køres til pindemosevej 68 som er et kolonihave hus hvor der skal hentes nogle ting også til slut adressen horsedammen 12 2 sal mf. Det er også flyttekasser samt 2 glas vitrineskabe, 1 spisestue (gamle svenske møbler), sofagruppe med lænestol og sofabord, seng og 2 store skænke fra IKEA (hemnes) samt tv
 • Lasse Dujardin
  79 kvm 3 værelses lejlighed.
 • Dina Lukic
  Det er en lille 2 værelses lejlighed på 48 kvm, den ligger i stueetage. Af møbler har jeg en sofa, et sofabord, en lille kommode, en stor kommode, en seng, 3 større lamper, en bogreol. Ca 15 flyttekasser og poser med dyner og puder. 2 flyttemænd og flyttebil ønskes.
 • 2605
  23 Jun 2016
  3. Vær indbo